Aquest hivern… Sortirem dels racons foscos

Avui encetem l’hivern, i també aquesta cançó d’hivern que hem tingut la sort d’enregistrar a l’espai LAB AUSA de la Biblioteca Pilarin Bayés amb qui l’hem compartit perquè la poguessin utilitzar per muntar aquesta bonica felicitació de Nadal. Us convidem a veure-la a les seves xarxes socials (Instagram). Hi coneixereu l’actual equip de la Biblioteca: l’Ignasi, l’Ester, en Robert, l’Ariadna, l’Anna, la Tina, en Marc, l’Ester, l’Eduard, la Vero, la Rosa, l’Alia, en Joseph, la Maria, la Mireia, la Pepi, en Jordi, la Susana, la Carme, en Naïm, l’Anna, l’Iris, la Susana, la Montse, la Gabriela, l’Ester i la Feli. Tots ells els veiem saltar enlaire, ben amunt. Plens d’energia! I si ens endisem a dins la nova Biblioteca, plena de llibres i bona música, veurem en els diferents espais una frase en diferents llengües, una frase que afirma que “el coneixement il·lumina la vida”. I és així com cadascun d’ells dona sentit a la seva feina i amb la seva bona predisposició i bona actitud, ens guien i donen suport a tots els usuaris que hi anem. Grans, petits, sols, acompanyats, en parella, en família, … Un equip de persones que ens obra les portes a tots els qui tenim ganes d’aprendre, de llegir, d’escoltar, de sentir, de compartir, d’experimentar, d’un moment de repòs, de tocar el piano, de fer un cafè, d’anar a una conferència, de comentar una lectura, d’escoltar un conte, de gaudir, de reposar, d’omplir-nos de coneixement, de viure!

Amb aquesta cançó, ‘Sortirem dels racons foscos’ (un poema de Jordi Homs), els Afers Domèstics n’hem editat un vídeo perquè pugueu escoltar-la i compartir-la entre els vostres. Perquè aquest hivern sigui ple d’amor, ple d’escalf i ple de llum!

“Us convidem a descórrer les cortines d’aquest hivern que s’obre pas aquesta nit.
Només si som llum podrem il·luminar els nostres racons foscos.
Només si som amor ens podrem reconèixer en els altres.
Encara que no l’entenguem, el misteri de l’existència val l’alegria de ser viscut. Perquè venen temps foscos, però no ho seran si deixem brillar els nostres cors.”

Afers Domèstics

PER UNES FESTES DE NADAL PLENES D’AMOR I PER UN ANY NOU PLE DE LLUM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *