afersdomestics.cat, cuinat a casa

A la cuina de totes les cases s’hi couen coses, s’hi cuinen plats per a tots els gustos, hi bullen idees, s’hi barregen ingredients, es tasten coses, es comparteixen moments dolços i d’altres més amargs… I com a casa teva, a la cuina d’Afers Domèstics també fa temps que hi ha projectes que van fent xup-xup…

Acull els somnis com el que són, un acte de fe en la vida

Miquel Martí i Pol (Abecedari)

El passat 24 de desembre, va sortir del forn el logotip que ens va dissenyar VetaVisual.com. El 24 de desembre per a nosaltres és una nit màgica, una nit plena de llum en què ens recollim a casa al voltant del foc de la llar que ens embolcalla i ens escalfa si hi som a prop. Per a nosaltres, la llar és confort, acolliment, caliu, cuques de llum que guspiregen, família… I és d’aquest recolliment i d’aquest estar a casa i amb els de casa, que el guspireig del foc va començar a encendre la flama d’Afers Domèstics i que us expliquem a l’apartat “Cuinant Afers Domèstics“. En plena pandèmia, van ressorgir inquietuds i músiques que havien estat adormides una bona temporada. I uns pels altres, el foc va començar a cremar i el gener de 2021 publicàvem el nostre primer projecte musical autoeditat, Confinats amb sabatilles. Tot plegat, molt d’estar per casa però tendre i acollidor al nostre entendre.

I un any després, a punt de publicar el nostre segon projecte musical, “De poemes i planes”, enregistrat en estudi gràcies a la beca concedida per Cases de la Música de Manresa i acompanyats per en Bernat i l’Oriol (“Puxi”), no podem estar més contents i agraïts a Cases de la Música i als amics i poetes Josep Porcar i Marta Vilardaga que són els protagonistes dels poemes que hem musicat en aquest segon disc i que des del primer moment han confiat en nosaltres i apreciat de cor el nostre treball.

I avui, 5 de gener, nit màgica de Reis, estem acabant els darrers retocs de la nostra pàgina web .CAT, que ens hem dissenyat nosaltres, en família, a casa nostra, i que tenim a punt de caramel! Uns minuts més i surt del forn. Des d’aquí, anirem compartint amb tu, que ens llegeixes, el nostre projecte. Calent, calent… el disc de poesia musicada, “De poemes i planes”!

I mentrestant, el caliu del foc segueix ben viu i anem cuinant d’altres projectes acompanyats de bons i grans amics que col·laboren amb allò en què brillen més. I així, mesclant tots aquests ingredients, estem segurs que n’aniran sortint uns plats a compartir amb tu i amb tu, que ens llegeixes, segueixes i valores el que fem. Gràcies, de tot cor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *