Llibreries, poesia i música per Sant Jordi

Som primavera! Tots són flors i colors! Les llavors sembrades creixen i treuen el cap, i envoltats de camps de colze, els pagesos segueixen estripant els camps amb els seus tractors. A la Plana de Vic aquests dies (8-10 d’abril) fan olor de Mercat del Ram, una fira ramadera en què s’enfilen globus, s’exposen tractors i tot el que envolta el món de la pagesia (cavalls, porcs, cabres, gallines, conills, …). I pocs dies després, a dins de les muralles de la capital de la Conca de Barberà, Montblanc, una fira medieval plena de cavallers, princeses, roses i molta literatura, amb parades de llibres al carrer.

Així doncs, passats uns dies del 21 de març, que es celebra el Dia Internacional de la Poesia, i entrant gairebé a la Setmana Santa, ens atensem poc a poc a la Diada literària per naturalesa del nostre país: Sant Jordi! Un dia en què afloren parades de llibres a tots els racons de cada poble i ciutat. N’hi ha de totes les mides i colors, per més grans o més petits, pels que prefereixen les il·lustracions o el còmic i pels que són de llegir molt de text, també en trobem dedicats a la ficció, al relat històric, a les aventures o a les històries que fan bategar dolçament el cor, i també s’hi poden comprar llibres que ens fan plorar, patir, aprendre, reflexionar, gaudir i riure. Les llibreries del nostre barri sempre hi són i promouen sempre moltes activitats per invitar-nos a entrar-hi (presentacions de llibres, clubs de lectura, concerts i fins i tot n’hi ha que proposen iniciatives ben originals com la del #jotambétocoelpianoaona -de la que en vam ben gaudir!-), però durant la Diada de Sant Jordi, surten al carrer perquè ens hi atensem encara una mica més!

El gest simbòlic del qui rep un detall el dia de Sant Jordi significa un “t’estimo”. I amor és tot el que té el nostre disc “De poemes i planes”. Un disc ple de música i poesia que esdevé una manera d’expressar com “vivim” i sentim la nostra terra. Un seguit de poemes de la Marta Vilardaga i en Josep Porcar on s’hi traspuen paisatges d’aquí i d’allà. Un disc que hem repartit a diverses llibreries (a baix us indiquem a quines podeu trobar el nostre disc) a fi d’acostar-nos una mica més als qui potser encara no ens coneixeu, desitjant que topeu amb el nostre disc i penseu que pot ser un bon regal per la vostra parella, pel pare o la mare, per l’àvia o l’avi, per un germà o una germana, per un familiar molt apreciat, per una amistat especial…

Llibreries a on podeu adquirir el disc

Barcelona: Ona llibreria
Castelló de la Plana: Llibreria Babel
Montblanc: Llibreria Requesens
Vic: Llibreria Anglada, Foster & Wallace, Mater, Muntanya de llibres

També podeu adquirir el disc contactant amb nosaltres directament a través de correu electrònic: somafersdomestics@gmail.com. Us el fem arribar a casa vostra (a la direcció de correu postal que ens indiqueu) o bé el podeu recollir directament (a Vic, a la Plaça Major núm. 39, Òptica Visual Opti3, o al Forn de La Guixa, al c. Major, núm. 8).

Agraïts de tot cor de cada compra que fas, ja que ens ajudes a estar més a prop del nostre petit somni, que és arribar a moltes llars i regalar molta pau mentre escolteu aquest disc ple de boniques poesies musicades!

Foto capçalera: Piano de la Bookeria d’Ona Llibreria (Bcn), març 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *