Petits Afers

En aquesta secció us presentem la nostra participació en el projecte de conte infantil ‘Un arxiu és…’, impulsat per la Núria Cañellas (cofundadora d’Afers Domèstics) i la il·lustradora Anna Domenich, on hi apareix la nostra cançó ‘Un arxiu és…’ estrenada el 9 de juny de 2020 en motiu del Dia Internacional dels Arxius i enregistrada per incloure-la en aquest conte el març de 2023 al LabAusa de la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic.

Conte infantil ‘Un arxiu és…’

Campanya de financiació col·lectiva (crowfunding) per publicar el conte ‘Un arxiu és…’ que encetem el divendres 14 d’abril i durant 40 dies!!!

Ajuda’ns a fer realitat aquest somni!
Enllaç a la Plataforma EDITA.CAT de El Cep i la Nansa. Gràcies per ajudar-nos a fer aquest somni d’editar aquest conte infantil una realitat! Podeu fer la vostra pre compra des d’aquest enllaç! Aquí us compartim el ‘booktrailer’ d’aquesta història.

Aquest conte infantil inclou la cançó ‘Un arxiu és…’, enregistrada al Lab Ausa de la Biblioteca Pilarín Bayés de Vic i també s’enriqueix amb un dossier de material didàctic en construcció que de moment inclou la partitura de la cançó, transcrita per la Montserrat Cañellas, mestra de música de l’Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter.